Leert je belachelijk goed zakelijk bloggen

Hoe maak je een huisstijl voor je website? The Little Black Dress

H

huisstijl voor je website maken en wordpress theme inrichten Deze cursus gaat over je visuele stijl. Want voor een nieuwe lezer (en daar moet je het van hebben) is je visuele stijl net zo belangrijk als je schrijfstijl.

Maar hoe maak je nou een goeie huisstijl voor je website – gewoon in jouw WordPress-theme? Eéntje die je lezers direct herkennen als van jou? En die er strak blijft uitzien?

Daar helpt The Little Black Dress je mee

Hij is het kleine zwarte jurkje voor je website. Je kunt het altijd aantrekken: met laarzen naar je werk, met hakken naar een feestje.

Ik geef je een simpel recept voor je online vormgeving. Omdat niemand je de basisregels nou eens allemaal tegelijk vertelt.

En vervolgens maak je een stappenplan om de eventuele knelpunten op je website aan te pakken. En om een huisstijl te maken die je overal gebruikt: in je e-books, op social media enzovoorts.

Wat bespreken we in de cursus?

Hoe belangrijk is kleur nou echt? Hoe breed moeten je foto’s zijn, is je lettertype goed leesbaar, wil je er een slider op, of juist niet? Hoeveel portretfoto’s heb je nodig, en waarom? Wat kun je zelf doen en wanneer vraag je een programmeur om hulp?  Waar haal je je foto’s vandaan? Kun je ze zo van Google plukken, of wil je er voor betalen? Zijn er nog andere opties? Hoe kies je een eigen illustratiestijl, en hoe maak je hem? En alle andere dingen die je je al een tijdje afvroeg.

The Little Black Dress voor je website geeft je een simpel design-recept dat altijd werkt. Mét uitleg, en met 15 film-tutorials. Voor je huisstijl en voor de opmaak van je website en je blogs.

Less is more. Werkt altijd.

‘Fortuin aan website re-design bespaard’

Ik vond de Little Black Dress ge-wel-dig. Heel leuk, super leerzaam (ik zie nu bijvoorbeeld overal dat de regels te breed zijn), en het heeft ons een fortuin aan website redesign bespaard.

Martine Teeselink
Martine Teeselink, Outdo.nl

Het programma:

Het programma van Little Black Dress
Het programma

Hoeveel tijd kost ‘ie?

Je leest hem eerst in anderhalf uur door. Daarna begin je opnieuw. Je maakt een stappenplan en je pakt elke week iets aan.

Een zelfstudiecursus voor mensen die geen ervaring hebben met vormgeving.

Begin direct.
Je hebt 2 jaar lang toegang.

Prijs: € 145,- ex BTW

De meeste website-hulp is puur technisch: Kitty’s insteek is vanuit branding, je eigen merk en imago creëren. Verfrissend en verslavend.

Joris van der Bijl
Joris van der Bijl, personal coach, business coach

Dat zwarte jurkje leest ook nog eens heerlijk. Ik lag al in een deuk om de inlogmail.

hoe richt je je website netjes in?
Rita Koolstra, Ipad-kunstacademie

Alles staat lekker makkelijk bij elkaar, in hapklare brokken. Niet meer zoeken op internet: dat scheelt veel tijd en gedoe. Oók voor mensen die al website-ervaring hebben, zoals ik.

gerry hulst closeup 200
Gerry Hulst, coach voor zorgwerkers
Leert je belachelijk goed zakelijk bloggen
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.