Leert goede schrijvers de laatste 20%

Hoe maak je een elegante huisstijl? The Little Black Dress

H

huisstijl voor je website maken en wordpress theme inrichten Deze cursus gaat over je visuele stijl. Want voor een nieuwe lezer (en van níéuwe lezers moet je het hebben) is je visuele stijl nét zo belangrijk als je schrijfstijl.

Maar hoe maak je nou een goede huisstijl – gewoon in jouw WordPress-theme? Eéntje die je lezers direct herkennen als van jou – ook op Linkedin? En op Insta? Nou ja, overal?

Want hoe helderder en aantrekkelijker je visuele stijl is, hoe eerder je bezoekers gaan lezen. Check dit maar:

Uit het introductiefilmpje van Little Black Dress:

Klik op de 4 pijltjes rechts in de balk voor groter beeld.

Waarom heet die cursusThe Little Black Dress?

Omdat het een cursus is die de basis van vormgeving en gebruiksvriendelijkheid dekt. Hij is het kleine zwarte jurkje voor je website. Je kunt hem altijd aantrekken: met laarzen naar je werk, met hakken naar een feestje.

  • Ik geef je een simpel recept voor je online vormgeving. Omdat niemand je de basisregels nou eens allemaal tegelijk vertelt.
  • Ik help je met een stappenplan om de eventuele knelpunten op je website aan te pakken. Zodat hij helder en overzichtelijk is.
  • Ik help je om een huisstijl te verzinnen die jou overal direct herkenbaar maakt: in je ebooks, op social media enzovoorts.

Wat bespreken we in de cursus?

Hoe maak je een huisstijl? Hoe belangrijk is kleur? Hoe breed moeten je foto’s zijn, is je lettertype goed leesbaar, wil je er een slider op, of juist niet? Hoeveel portretfoto’s heb je nodig, en waarom? Wat kun je zelf doen en wanneer vraag je een programmeur om hulp? Waar haal je je foto’s vandaan? Hoe kies je een eigen illustratiestijl, en hoe maak je hem?

En álle andere dingen die je je al een tijdje afvroeg.

The Little Black Dress voor je website geeft je een simpel design-recept dat altijd werkt. Mét uitleg, en met 15 film-tutorials. Voor je huisstijl en voor de opmaak van je website en je blogs.

Less is more. Werkt altijd.

‘Fortuin aan website re-design bespaard’

Ik vond de Little Black Dress ge-wel-dig. Heel leuk, super leerzaam (ik zie nu bijvoorbeeld overal dat de regels te breed zijn), en het heeft ons een fortuin aan website redesign bespaard.

Martine Teeselink Outdo
Martine Teeselink, Outdo.nl

Het programma:

Het programma van Little Black Dress
Het programma

Hoeveel tijd kost ‘ie?

Je leest hem eerst in anderhalf uur door. Daarna begin je opnieuw. Je maakt een stappenplan en je pakt elke week iets aan.

Een cursus voor mensen die geen ervaring hebben met vormgeving.

Begin direct.
Je houdt onbeperkt toegang.
Niet tevreden? 30 dagen geld-terug garantie.

Prijs: € 195,- ex BTW

Je betaalt via iDeal. Geen Nederlandse bankrekening? Stuur me een mailtje en ik stuur je een factuur. Wil je een factuur zonder btw (=btw verlegd)? Vermeld dan je btw-nummer.

De meeste website-hulp is puur technisch: Kitty’s insteek is vanuit branding, je eigen merk en imago creëren. Verfrissend en verslavend.

Joris van der Bijl
Joris van der Bijl, personal coach, business coach

Dat zwarte jurkje leest ook nog eens heerlijk. Ik lag al in een deuk om de inlogmail.

hoe richt je je website netjes in?
Rita Koolstra, Ipad-kunstacademie

Little Black Dress leek me tricky voor een OCD’er. Zo leerde ik dat het onderwerp van een foto níet in het midden mag staan: te saai. De foto moet juist lichtjes uit balans zijn. Lastig. Dat voelt alsof ik verplicht buiten de lijntjes moet kleuren.

Andere punten waren juist om te smullen voor mij: maak alle plaatjes even breed, maak alle zinnen even lang, gebruik voldoende witruimte, groepeer in blokjes, kies één steunkleur. Moet ik doorgaan?

Gelukkig is dit geen technische cursus. Kitty geeft richtlijnen die je zelf kunt uitvoeren. Als het gaat om ingewikkelde dingen, zoals het versmallen van de leesregels op je site, roept ze: ‘Vraag een programmeur om het voor je te doen.’

Goed plan. Na afloop van de cursus heb ik meteen een to-do-lijst aan mijn programmeur gemaild.

Jorn Meijer
Jorn Meijer, sportschool Training for Mamas

Alles staat lekker makkelijk bij elkaar, in hapklare brokken. Niet meer zoeken op internet: dat scheelt veel tijd en gedoe. Oók voor mensen die al website-ervaring hebben, zoals ik.

gerry hulst closeup 200
Gerry Hulst, coach voor zorgwerkers
Leert goede schrijvers de laatste 20%
google-site-verification: google3d8706b2d2bb5ca6.html