Leert je belachelijk goed zakelijk bloggen

Twitter Slimmer. En krijg vrienden en klanten online

T

twitter ebook blogacademie

Zie je op tegen Twitter?

Of heb je een account, maar kijk je er eigenlijk nooit meer naar om?

Teveel troep?

Geen idee hoe je enige orde kunt brengen in die chaos aan interessante én overbodige tweets?

Geloof je er eigenlijk niks van dat Twitter nut kan hebben, met die rare korte boodschapjes?

Ik help je: lees mijn gratis Twittergids

  • Leer hoe je heel eenvoudig overzicht krijgt
  • Gebruik een slimme strategie om met weinig tweets veel effect te sorteren
  • Sterker nog: mijn Kloutscore steeg in één week met 10 punten – zonder de boel te flessen
  • Weet je niet wat Klout is? En wat voor voordeel je ervan kunt hebben? Dat leg ik ook uit

Waarschuwing – sinds het schrijven van dit e-boek is Twitter minder effectief geworden om aandacht te krijgen. Dat geldt voor alle social media, trouwens. En Klout is in 2018 opgeheven – dus vergeet wat ik daarover in 2012 schreef. 

Toch laat ik het e-boek nog even staan. Want Twitter is nog altijd mijn favoriete social medium. Het is snel en compact en ik doe er nog altijd veel contacten op. En veel informatie. En wat ik in dit boekje schrijf over hoe je met elkaar omgaat, op Twitter en elders op social media, is ook onveranderd. 

Schrijf je in voor mijn tweewekelijkse blogupdates en je krijgt het e-boek in je inbox.

Leert je belachelijk goed zakelijk bloggen
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.