Leert je belachelijk goed zakelijk bloggen

Blogtips: start hier

B

eerlijke blogtips over zakelijk bloggen en copywriting

Blogtips voor beginners

Iederéén was ooit een beginner. En als je begint met bloggen heb je specifieke vragen. Zoals:

Even een harde waarheid. Waarom zijn er zo weinig écht goede blogtips te vinden? Omdat beginnende bloggers niet zitten te wachten op eerlijkheid.

I know. Ik wilde óók niet geloven dat het veel werk kost om een goed blog te maken. En dat het zomaar een jaar kan duren voor je een fatsoenlijk aantal bezoekers krijgt.

Toen ik begon heb ik te veel tijd besteed en te veel geld uitgegeven aan mensen die beloofden wat ik wou. Daarom geef ik hier geen makkelijke antwoorden. Een voorbeeld:

hoe origineel moet je blog zijn

Blogtips voor gevorderden

Als je al een tijdje blogt merk je dat het moeilijker wordt om ideeën te vinden. Inspiratie is één van de gevorderden-problemen. En dat komt vaak omdat een blogger zijn blog als het probleem begint te zien. Maar dat hoeft niet:

Een ander puntje is de ethiek. Bedenk je je eigen onderwerpen, of schrijf je over alle onderwerpen van je grootste concurrent, omdat je hem wil outranken in Google?

tips over openheid op je blog

Goed zakelijk bloggen: wat is je online identiteit?

Hoe kun je jezelf zijn, online? En dan hebben we het niet over tone of voice. We hebben het gewoon over jouw stem. Want een stijl is niet iets dat je even aan- of uit zet. Als zelfstandige ondernemer ben je je eigen stijl, online.

Dat moet je wel durven, jezelf zijn.
En je durft het pas als je níet de hele tijd aan jezelf denkt.

ik wil geen commissie

Persoonlijk

Mijn blogstijl is nogal toevallig. De ene keer schrijf ik over een handige WordPress plugin en de andere keer over mijn kat. Of over ernstiger zaken. Soms loopt het ook nog eens kris kras door elkaar.

Leert je belachelijk goed zakelijk bloggen
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.