Leert goede schrijvers de laatste 20%

Algemene voorwaarden

A

Voor Blogpro en Karakter & Dialoog:

De Blogpro cursus en de cursus Karakter & Dialoog kosten gemiddeld twee uur tijd per dag. Je kunt nauwelijks vooruitwerken of inhalen. Denk je dat je niet in staat bent om een cursus af te maken, geef je dan niet op.

Voor de Blogpro cursus is er een selectieprocedure, waar je onder meer 100% zelfgeschreven teksten moet insturen. Als je teksten NIET 100% zelfgeschreven zijn kan ik je niveau niet beoordelen. Mocht ik je toelaten tot Blogpro op basis van NIET zelfgeschreven teksten, dan is het risico voor jou, ook financieel. Want ik kan in Blogpro onmogelijk beginners begeleiden, en ik kan ook niet halverwege de cursus nog snel nieuwe cursisten vinden.

Het succes van de cursus die je doet is voor een groot deel afhankelijk van je eigen inzet en motivatie, net zoals bij elke andere opleiding. Ik geef daarom geen geld terug voor de begeleide cursussen. Maar als je ernstig ziek wordt of als er iets verschikkelijks gebeurt passen we er in overleg een mouw aan.

Bij een definitieve inschrijving voor de Blogpro Cursus doe je een aanbetaling van €100,- Die krijg je niet terug als je besluit om de cursus toch niet te doen: de bedoeling van het inschrijfgeld is om de drempel voor ongemotiveerde cursisten te verhogen.

Voor niet-begeleide cursussen:

Voor de niet-begeleide cursussen geldt een geld-terug garantie van 30 dagen.

Voor alle cursussen:

Ik doe mijn best, jij doet je best.

Ik behandel al je gegevens vertrouwelijk. Jij die van mij ook.

• De Blogpro-cursus en het forum zijn tot één jaar na de cursus toegankelijk.

• De cursus Karakter & Dialoog is tot één jaar na de cursus toegankelijk

• De Blogbasics-cursus is onbeperkt toegankelijk

• De Little Black Dress cursus is onbeperkt toegankelijk

 

Leert goede schrijvers de laatste 20%
google-site-verification: google3d8706b2d2bb5ca6.html